ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

δηλωνω οτι :

Δεσμευομαι  με συμβολαιογραφικη πραξη  οτι δεν θα προδωσω 
ποτε τον ελληνισμο την ελληνικοτητα το δικαιο του ελλην ανθρωπου  των πλουτο του τα κληρονομικα δικαιωματα του, 
ο  στοχος και σκοπος ειναι ενας ,  η απελευθερωση της μητερας των μητερων Ελλας.

για  το νερο

το νερο ειναι κοινωνικο αγαθο ζωτικης σημασιας και δεν μπορει κανενας να στερησει απο κανεναν  ανθρωπο  το νερο,
  
 με την διακυβερνηση της Ελληνων Συνελευσις  δεσμευομαστε οτι το νερο ο πολιτης δεν θα το πληρωνει  αλλα μονο την εγκατασταση και τη συντηρηση.

  βαζουμε ενα τελος στο μετρημα διοτι  ειναι αφθονο και ανηκει σε ολους τους ανθρωπους .το νερο δεν το αγορασαν για να μας το πουλανε γιαυτο  και δεν μπορει να μας το στερησει κανενας  και  
ως ανθρωποι που ειμαστε  παντα με σεβασμο  προς το περιβαλλον.

Ειμαστε ετοιμοι να εκτελεσουμε  της προγραμματικες δηλωσεις που αφορα  ολους τους ανθρωπους .

Ηλιας Γεωργιαδης 
Υποψ. Βουλευτης Ν. Σερρων

διαβαστε   για το νερο  

11.0 ΝΕΡΟ


11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.
11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.
11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.
11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.
11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.
11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.
11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

δειτε τις προγραμματικες δηλωσεις του πολιτικου φορεα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια